slideOne

کارخانه تولید ایده‌های نارون کجاست؟

طراحی کسب و کار
به روش نارون

ساخت استارتاپ در نارون

کارخانه تولید ایده‌های نارون

رفتار مشتریان

طوفان ذهنی

نظر مشتریان

روندهای جهانی

نظر خبرگان

بررسی بازار

نقش‌های یک تیم استارتاپی در نارون

طراحی محصول

طراح محصول مسئولیت شناخت کامل مشتریان هدف و همچنین تمایزهای محصولی با رقبا را به عهده دارد به شکلی که نیاز مشتریان به بهترین شکل در محصول پاسخ داده شود.

مدیر محصول

مدیر محصول با شناخت کامل از تیم فنی، اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی توسعه محصول و تحویل گرفتن آن مبتنی بر رویکرد چابک را به عهده دارد.

فروش و پشتیبانی

محصولات وقتی به بازار عرضه می‌شوند، برای رسیدن به اهداف درآمدی و رضایتمندی مشتریان خود به تیم فروش و پشتیبانی نیازمند هستند.

توسعه کسب و کار

پایش روندهای بازار، انتخاب مشتریان هدف، به‌روزرسانی برنامه کسب و کار و برنامه‌ریزی و اجرای برنامه رشد کسب و کار به عهده تیم توسعه کسب و کار است.

بازاریابی

بررسی کانال‌های مختلف بازاریابی، برندینگ، و اجرای کمپین‌های مختلف برای رساندن محصول به دست مشتریان بر عهده تیم بازاریابی کسب و کار است.

توسعه فنی

تیم فنی متشکل از توسعه دهنده سرور، وب و موبایل و همچنین معمار و مسئول زیرساخت، در کنار هم محصول طراحی شده و برنامه‌ریزی شده در تیم محصول را توسعه می‌دهند.

روند ساخت استارتاپ در نارون

تعریف

مدیر کسب و کار در این مرحله تلاش می‌کند تا بر اساس بررسی بازار بین‌المللی، مصاحبه با خبرگان، بررسی محصولات داخلی، مصاحبه با مشتریان و دیگر ابزارها به پرسش‌های کلیدی کسب و کار پاسخ دهد که برای ارائه MVP اولیه نیاز است.

  • شناخت بازار
  • کشف نیاز
  • مدل کسب‌و‌کار

اعتبارسنجی

در این مرحله تعریف مسئله دقیق شده و راهکاری برای پاسخ دهی به آن ارائه می‌شود. ممکن است به منظور رسیدن به این راهکار، تحقیق بازار و ساخت Prototype چند بار تکرار شود.

  • تعیین راهکار
  • طراحی محصول
  • تهیه پروتوتایپ

بهبود

در مرحله بهبود، Prototype به MVP تبدیل شده و مقدمات ارائه آن به بازار به صورت محدود و تست آن در بازار فراهم می‌شود. این MVP در یک محیط (وب یا موبایل) توسعه داده می‌شود تا تست‌های بازار با کمترین هزینه انجام شود.

  • تهیه MVP
  • تهیه ویرایش اولیه محصول

توسعه

در مرحله توسعه، علاوه بر گرفتن دائمی بازخوردهای بازار و اصلاح محصول، فعالیت‌های بازاریابی و تبلیغات نیز شروع می شوند. هدف این مرحله اطمینان از همسویی محصول با نیازهای بازار، اقبال بازار به محصول و همچنین گرفتن تعدادی مشتری برای ورود به مرحله بازار است. ریسک‌های فنی نیز در همین مرحله برای مقیاس کردن تا حدی مرتفع و ریفکتورهای لازم انجام می‌شوند. ممکن است در طول این مرحله چند ویرایش مختلف MVP به بازار عرضه و روش‌های بازاریابی و اصلاحات محصولی در تعامل با بازار تست شود.

  • تکمیل محصول
  • زیرساخت‌های فنی مقیاس شدن
  • بازاریابی و فروش

بازار

در این مرحله، عملا کسب و کار وارد عملیات اصلی خود شده و کارهای پشتیبانی و فروش به وظایف تیم اضافه می‌شود. تیم ساختار کسب و کاری به خود می‌گیرد و فرآیندهای بازاریابی و پشتیبانی محصول به شکل جدی‌تری ساختاردهی و انجام می‌شوند.

  • شناخت بازار
  • کشف نیاز
  • مدل کسب‌و‌کار
سرویس‌های مشترک توسعه کسب و کار

تیم‌های پشتیبانی نارون

تیم‌های پشتیبانی نارون شامل سرمایه انسانی، دواپس و تیم ستاد نقش کلیدی در پیشبرد فعالیت‌های نارون بر عهده دارند. تلاش این بخش‌ها باعث می شود که تیم‌های محصولی نارون بتوانند، بدون دغدغه در مورد مسائل و چالش‌های زیرساختی و ستادی، به توسعه کسب و کار بپردازند.

ما در تیم سرمایه انسانی نارون همراه نارونی ها در مسیر رشد حرفه ای و پیشرفت شغلی آنها هستیم. در تیم سرمایه انسانی نارون، تمامی فرآیندهای منابع انسانی، از جمله حقوق و دستمزد، جذب و استخدام، مدیریت عملکرد به صورت تخصصی اجرا می شوند.

در تیم ستاد، فرآیند های مالی، اداری و حقوقی نارون اجرا میشوند.تیم ستاد مطمئن میشود که امکانات مورد نیاز کسب و کارهای نارون در اختیار ایشان قرار گیرد. همچنین ساختاردهی و استانداردسازی فرآیندهای کاری نارون، تهیه گزارش های مدیریتی و بودجه، پیگیری تدوین و اجرای اهداف و برنامه های تیم های نارون از فعالیت های تیم ستاد است.

تیم دواپس نارون زیرساخت فنی مورد نیاز کسب و کارهای نارون را فراهم میکند. ارائه خدمات پایه سخت افزاری و نرم افزاری از جمله سرور مجازی، جیرا، Git، CICD، پایش و امنیت شبکه از فعالیت های این تیم است.